Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Valeriu Andronic la o nouă performanță în fotbal

© Photo : Facebook / Valeriu AndronicValeriu Andronic
Valeriu Andronic - Sputnik Moldova
Abonare
Unicul fotbalist moldovean care a reușit în decursul carierei sale profesioniste să îmbrace tricoul la 20 de echipe din țară și străinătate, Valeriu Andronic, a obținut și prima performanță în calitate de antrenor. Fostul internațional a reușit să câștige campionatul Diviziei A la cârma formației Codru Lozova.

 

"Am avut mulți jucători tineri care au dorit să se afirme. Multe talente care pot face față și în Divizia Națională. Sunt fericit că am putut să câștigăm această ediție și că efortul depus de mine dar și echipă a fost materializat", a declarat Valeriu Andronic.

Tehnicianul a precizat că ideea de a prelua echipa Codru Lozova a venit din partea conducerii, iar pe mulți jucători care au venit îi cunoștea de mai mult timp.

"Cu părere de rău fotbalul de astăzi nu se mai bucură de susținere financiară din partea oamenilor de afaceri ca acum 15-18 ani. Salariile fotbaliștilor sunt mici, iar uniii renunță la carieră profesionistă. Ne dorim mult să avem și o echipă de juniori. Vom aduce noi jucători la echipă pentru a avea o evoluție cât mai bună în primul eșalon fotbalistic", a coinchis antrenorul echipei Codru Lozova.

Fluxul de știri
0