Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Meteo în Moldova. Revin temperaturile de 25 de grade

© Sputnik / Александр Поготов / Accesați arhiva multimediaОсенний натюрморт
Осенний натюрморт - Sputnik Moldova
Abonare
Vremea rece din ultimele zile, care ne-a făcut să ne gândim serios la iarnă, va fi urmată de temperaturi generoase aproape de valorile termice de vară.

CHIȘINĂU , 27 oct – Sputnik. Sfârșitul lunii octombrie se va încheia cu temperaturi aproape de vară, ajungând în sudul țării și până la 25 de grade ziua.

 vînt - Sputnik Moldova
Alertă meteo: Moldova sub cod galben de vânt puternic

Cea de-a doua lună de toamnă se va încheia cu temperaturi generoase, cu vând din Sud și practic fără precipitații, potrivit prognozei pentru următoarele șapte zile anunțată de Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Astfel, sâmbătă pe întreg teritoriul țării se așteaptă valori de 17-22 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, iar precipitații nu vor cădea.

Duminică, 28 octombrie, va fi și mai cald valorile termice vor oscila ziua între 19 și 24 de grade. Precipitații nu vor cădea.

Săptămâna viitoare va începe la fel de cald cu valori diurne de 20-25 de grade, luni și marți.

Miercuri, 31 octombrie, ultima zi din cea de-a doua lună de toamnă, mercurul din termometre va înregistra 17-22 de grade. În nordul țării se prevăd ploi slabe.  

Fluxul de știri
0