Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Nicolai Karacențov: Roluri memorabiledin filme și spectacole

Abonare
Urmăriți secvențe video din cunoscute filme și spectacole, cu participarea actorului îndrăgit de o lume întreagă.

Nicolai Karacențov este o legendă a teatrului și cinematografiei rusești, unul dintre cei mai talentați actori ai contemporaneității. Rolurile sale fac parte din „Fondul de aur” al cinematografiei sovietice și ruse.

Pentru mulți dintre cei care s-au născut în URSS, personajele interpretate de Nicolai Karacențov în filme și spectacole sunt parte a copilăriei și tinereții lor. 

Karacențov i-a interpretat strălucit pe banditul Uri („Aventurile lui Electronic”), ingeniosul marchiz Ricardo („Câinele grădinarului”), palavragiul Vasia („Roua albă”), contele romantic Nicolai Petrovici („Junona i Avosi”), cutezătorul Muha („Cvartetul criminal”), îngâmfatul cowboy Billy King („Omul de pe bulevardul Capucinilor”) și multe alte roluri.

Cu părere de rău, Nicolai Karacențov s-a stins din viață pe 26 octombrie 2018.

Sâmbătă, pe 27 octombrie, ar fi împlinit vârsta de 74 de ani.

Actorul, ca nimeni altul, a știut să se contopească cu viața eroilor săi. Urmăriți secvențe video din renumitele filme cu participarea lui Nicolai Karacențov.

 

Fluxul de știri
0