Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Nicolai Karacențov: Roluri memorabiledin filme și spectacole

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Urmăriți secvențe video din cunoscute filme și spectacole, cu participarea actorului îndrăgit de o lume întreagă.

Nicolai Karacențov este o legendă a teatrului și cinematografiei rusești, unul dintre cei mai talentați actori ai contemporaneității. Rolurile sale fac parte din „Fondul de aur” al cinematografiei sovietice și ruse.

Pentru mulți dintre cei care s-au născut în URSS, personajele interpretate de Nicolai Karacențov în filme și spectacole sunt parte a copilăriei și tinereții lor. 

Karacențov i-a interpretat strălucit pe banditul Uri („Aventurile lui Electronic”), ingeniosul marchiz Ricardo („Câinele grădinarului”), palavragiul Vasia („Roua albă”), contele romantic Nicolai Petrovici („Junona i Avosi”), cutezătorul Muha („Cvartetul criminal”), îngâmfatul cowboy Billy King („Omul de pe bulevardul Capucinilor”) și multe alte roluri.

Cu părere de rău, Nicolai Karacențov s-a stins din viață pe 26 octombrie 2018.

Sâmbătă, pe 27 octombrie, ar fi împlinit vârsta de 74 de ani.

Actorul, ca nimeni altul, a știut să se contopească cu viața eroilor săi. Urmăriți secvențe video din renumitele filme cu participarea lui Nicolai Karacențov.

 

Fluxul de știri
0