Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

S-a stins din viață actorul Nicolai Karacențov

© Sputnik / Илья Питалев / Accesați arhiva multimediaСбор труппы театра "Ленком"
Сбор труппы театра Ленком - Sputnik Moldova
Abonare
Artistul Poporului din Rusia Nicolai Karacențov s-a stins din viață la Moscova, la vârsta de 74 de ani.

CHIȘINĂU, 26 oct – Sputnik. Mediile de informare din Rusia au comunicat că Artistul Poporului din Rusia, Nicolai Karacențov, a murit în secția reanimare, într-un spital din Moscova, cu o zi înainte de a împlini vârsta de 74 de ani.

„Dimineața, la ora opt și cincizeci de minute, din cauza unui stop cardiac”, a spus Andrei Karacențov, fiul actorului.

Acesta a menționat că ceremonia de bun rămas va avea loc la Teatrul „Lenkom”.

„Ceremonia de bun rămas va avea loc la teatrul său drag „Lenkom”. Datele vor fi stabilite”, a adăugat Andrei Karacențov.

La începutul lunii noiembrie 2017, soția lui Karacențov a spus că actorului a fost diagnosticat o tumoare malignă la un plămân. Tratamentul a început în decembrie.

© Sputnik / Илья Питалев / Accesați arhiva multimediaActorul Nicolai Karacențov la aniversarea a 70 de ani
S-a stins din viață actorul Nicolai Karacențov - Sputnik Moldova
Actorul Nicolai Karacențov la aniversarea a 70 de ani

În februarie 2005, Nicolai Karacențov a fost victima unui grav accident la Moscova, fiind rănit grav la cap, după care nu s-a mai restabilit pe deplin și nu a fost în stare să-și continue cariera artistică la teatrul „Lenkom”, nici în cinematografie.

Nicolai Karacențov, actor de teatru și film, Artist al Poporului din Rusia, s-a născut pe 27 octombrie 1944. În anul 1967 a absolvit cu mențiune Școala-studio MHAT (conducătorul torentului era profesorul Victor Moniukov). Fiind unul dintre cei mai buni zece absolvenți, Karacențov a fost repartizat la teatrul „Komsomolului Leninist” din Moscova (din 1991 „Lenkom”). Începând din acea perioadă, întreaga activitate a actorului a fost legată de acest teatru.

Fluxul de știri
0