Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Naționala României, pedepsită de UEFA: Va juca fără spectatori

© Photo : Federația Română de fotbalFederația Română de fotbal
Federația Română de fotbal - Sputnik Moldova
Abonare
Comportamentul rasist al suporterilor români a fost sancționat cu un meci al Naționalei de fotbal, jucat cu tribunele goale și cu o amendă pentru Federație.

CHIȘINĂU, 26 oct – Sputnik. Naționala de fotbal a României va juca următorul meci în teren propriu cu tribunele goale.

Moldova - San Marino - Sputnik Moldova
Sport
Prima victorie în cinci ani: Moldova a câștigat San Marino în Liga Națiunilor

Astfel a fost pedepsită Federația Română de Fotbal de către UEFA pentru comportamentul fanilor români în timpul meciului din Serbia și România, în cadrul Ligii Națiunilor. Acest lucru a fost comunicat pe site-ul oficial al UEFA.

Confruntarea dintre echipele României și Serbiei în cadrul grupei a patra „C” din Ligă a avut loc pe data de 14 octombrie, la București, și s-a încheiat cu 0:0. Fanii echipei gazdă și-au permis să scandeze și să afișeze bannere cu un conținut rasist, au folosit materiale pirotehnice și au pătruns pe teren.

Din cauza acestui comportament, Federația Română de Fotbal urmează să achite o amendă de 50 de mii de euro. În afară de aceasta, partea română va mai plăti 23 de mii de euro amendă pentru celelalte încălcări.

 

Fluxul de știri
0