Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rosaviația: Moscova și Chișinău vor coopera în domeniul navigabilității

© Sputnik / Miroslav RotariВ Кишиневском аэропорту провели учебную тревогу в связи с пожаром
В Кишиневском аэропорту провели учебную тревогу в связи с пожаром - Sputnik Moldova
Abonare
Agenția Federală de Transport Aerian („Rosaviația”) și Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova au semnat un acord de cooperare în domeniul navigabilității.

CHIȘINĂU, 25 oct – Sputnik. „Rosaviația” a făcut publică o declarație de presă în care se informează că instituția a semnat cu Autoritatea Aeronautică  Civilă a Republicii Moldova un acord de cooperare în domeniul navigabilității.

”Acordul are drept scop simplificarea procedurilor de recunoaștere de către autoritățile aeronautice din Republica Moldova a documentelor de omologare eliberate de „Rosaviația” pentru echipamentele aviatice exportate”, se menționează în comunicat.

O altă sarcină importantă care va fi soluționată în cadrul contractului de cooperare este schimbul constant de informații privind menținerea navigabilității echipamentului aviatic rusesc, aflat în exploatare în Moldova.

Potrivit declarației,  „Rosaviația” continuă să desfășoare o activitate intensă cu autoritățile aeronautice ale altor țări pentru încheierea acordurilor tehnice în domeniile certificării, navigabilității și consolidării unei cooperări eficiente în scopul sporirii securității zborurilor.

Fluxul de știri
0