Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un cetățean al Moldovei, judecat în Rusia: Iată ce a făcut în regiunea Ivanovo

© AP Photo/Boris GrdanoskiРаботницы интимных услуг
Работницы интимных услуг - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Împreună cu câteva femei din Rusia, bărbatul din Moldova recruta victime pentru practicarea prostituției.

CHIȘINĂU, 25 oct – Sputnik. Un cetățean al Moldovei a compărut pe banca acuzaților în Rusia, fiind învinuit de trafic de ființe umane.

Potrivit mediilor de informare din Rusia, din aprilie 2012 până în mai 2016, bărbatul recruta tinere femei, singure, care consumau alcool, și le propunea să practice prostituția în regiunea Moscova. Proxenetul acționa împreună cu două femei din regiunea Ivanovo și o alta din regiunea Moscova.

A scared woman - Sputnik Moldova
Societate
Au angajat o minoră în calitate de bonă, dar au pus-o să se prostitueze – Video

Potrivit anchetei, proxeneții le promiteau victimelor, preponderent originare din regiunea Ivanovo, un câștig mare și, beneficiind de acordul acestora, le vindeau cunoscuților din  Moscova sau din regiunea Capitalei la un preț de 10 -20 de mii de ruble pentru o oră de prestare a serviciilor intime.

Printre prostituate erau și minore.

Se știe că una dintre victime a fugit de la proxeneți, iar alta, minoră, a fost reținută de poliție în timp ce se afla „la muncă”.

Fluxul de știri
0