Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

O companie rusească, interesată de colaborarea cu regiunea transnistreană - detalii

Abonare
O companie din Federația Rusă este interesată de stabilirea relațiilor comerciale și economice reciproc avantajoase cu producătorii agricoli din regiunea transnistreană.

TIRASPOL, 25 oct – Sputnik, Irina Leahova. Ministerul Agriculturii din regiunea transnistreană a primit propuneri din de colaborare în domeniul agriculturii venite din partea unor organizații străine, informează serviciul de presă al instituției.

”Am primit o scrisoare din partea companiei SRL „Prioskolie – Breansk” din Rusia (care este distribuitor de produse alimentare în mai multe regiuni ale Rusiei) care își doresc o colaborare reciproca avantajoasă cu producătorii agricoli din Transnistria”, a declarat viceministrul agriculturii din regiunea transnistreană, Oleg Diligul.

El a subliniat că această propunere, venită din partea firmei rusești, este un rezultat al desfășurării în luna octombrie a Forumului economic internațional de investiții din Transnistria. Datele de contact ale campaniei vor fi trimise producătorilor agricoli locali în următoarele zile.

Fluxul de știri
0