Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

La un pas de moarte: Un bărbat a rămas blocat sub peretele unui depozit de cereale – Video

© Sputnik / Miroslav RotariПшеница
Пшеница - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a rămas blocat într-un depozit de cereale din Comrat după ce un perete a căzut peste el.

CHIȘINĂU, 24 oct – Sputnik. Un bărbat a avut nevoie de ajutorul salvatorilor după ce peste el a căzut peretele unui depozit de cereale din Comrat. Totul s-a întâmplat în după amiaza zilei de 23 octombrie.

Църу - Sputnik Moldova
Accidente
Intervenție dramatică în UTA Găgăuzia pentru salvarea unui copil

Apelul la serviciul de urgență 112 a fost recepționat la ora 12.30. Potrivit primelor informații, persoana în vârstă de 55 de ani a fost blocată de un perete căzut, iar o cantitate mare de boabe de porumb ar fi putut să-l acopere în întregime.

La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Comrat care au deblocat bărbatul. În mai puțin de 20 de minute, pompierii au reușit să scoată persoana a cărui picioare erau prinse sub dărâmături. După finalizarea lucrărilor, aceasta a primit îngrijirile medicale de rigoare, fiind internat la spitalul raional cu diverse traumatisme.

Oameni care au ajutat sinistrații în cazul exploziei din Capitală au fost premiați>>>

În acest moment viața bărbatului este în afara pericolului. Circumstanțele în care s-a produs incidentul urmează să fie stabilite. Potrivit datelor IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 53 de situații de risc.

 

Fluxul de știri
0