Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Viral: Mama și-a pedepsit fetele care dansau erotic - acțiune filmată în direct pe video

Abonare
Un video devenit viral pe rețelele de socializare: reacția inedită a mamei celor două fete care executau un Twerk în camera lor.

Pe înregistrarea video putem vedea cum două surori dansează seducător în fața unei camere video. La un moment dat, ușa camerei este deschisă de mama lor care își scoate un papuc și începe să-și lovească fiicele. Una dintre dansatoare se grăbește la telefon pentru a opri difuzarea live pe web, scrie Sputnik Кîrgîstan.

„Asta se întâmplă când faci prostii, în loc să-ți ajuți pe mama la treburile casei”, a scris un utilizator în comentarii.

„Am fost amuzată de cât de repede mama a luat papucul”, a spus un altul.

Twerk este un stil de dans cu o puternică încărcătură sexuală, practicat de toate cântărețele importante ale noului mileniu, de la consacratele Shakira, Beyonce ori Rihanna până la mai nou venitele Miley Cyrus, Nicki Minaj ori Iggy Azalea. Poate fi văzut în videoclipuri. L-ai întâlnit în dicționare. „Un dans care sugerează sexul, caracterizat prin mișcări sacadate ale șoldurilor și prin scuturarea feselor, în special în poziția pe vine”.

Fluxul de știri
0