Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cadavrul lui Khashoggi a fost găsit în fântână, la reședința consulului Arabiei Saudite

© REUTERS / Courtesy TRT WorldJurnalistul saudit Jamal Khashoggi la consulatul Arabiei Saudite de la Istanbul
Jurnalistul saudit Jamal Khashoggi la consulatul Arabiei Saudite de la Istanbul - Sputnik Moldova
Abonare
Jurnalistul saudit Jamal Khashoggi a dispărut în Turcia pe 2 octombrie după ce a intrat în clădirea consulatului general al Arabiei Saudite din Istanbul.

CHIȘINĂU, 23 oct – Sputnik. Cadavrul jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, ucis în Turcia, a fost descoperit pe în perimetrul reședinței consulului general al Arabiei Saudite la Istanbul, informează RIA Novosti.

”Am fost informat de surse demne de încredere din cadrul serviciului de securitate de la Istanbul, precum că corpul neînsuflețit al lui Khashoggi a fost găsit într-o fântână din grădina aflată în perimetrul reședinței consulului general saudit”, a declarat marți Dogu Perincek, liderul partidului „Vatan” („Patria”) din Turcia.

Jurnalistul saudit Jamal Khashoggi, care lucra ca publicist pentru ziarul american ”The Washington Post” și locuia din anul 2017 în SUA, a dispărut în Turcia pe 2 octombrie a. c. Acest lucru s-a întâmplat după ce acesta a intrat în clădirea consulatului general al Arabiei Saudite la Istanbul. Mass-media de stat din Arabia Saudită au difuzat comunicatul procurorului general al țării în care se spune că, potrivit datelor preliminare, Khashoggi este mort și că motivul pentru care a fost ucis este o ceartă iscată între jurnalist și angajații consulatului. Pe acest caz au fost reținute 18 persoane.

Fluxul de știri
0