Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Pamela Anderson, în cârje la Paris: Costul dansului cu starurile - Foto

© AP Photo / Claude ParisPamela Anderson
Pamela Anderson - Sputnik Moldova
Abonare
Actrița și starul Playboy Pamela Anderson și-a traumatizat un picior la Paris și este nevoită să se miște temporar cu ajutorul cârjelor, așa cum se poate vedea dintr-o fotografie postată pe Instagram.

CHIȘINĂU, 20 oct — Sputnik. Pozând grațios cu cârjele alături, într-o fotografie recentă postată pe Instagram, actrița americană Pamela Anderson se află pe canapea și pare să nu se poate mișca prea liber după ce s-a rănit la Paris. Un bandaj elastic i-a fost fixsat pe piciorul stâng.






Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) 18 Окт 2018 в 9:55 PDT

Actrița mulțumește hotelului Brach pentru că "a avut grijă de ea". Presa a vehiculat zvonuri că rănirea ei este falsă și ar fi un pretext de a nu participa la proiectul Dansul cu starurile.

"Sper să dansez cât mai multe dansuri și eu sunt devastată să fiu rănită din nou", a scris ea.

Joi, actrița a fost observată pe stradă după o vizită la medic. În legenda unei alte imagini, din spital, ea a scris: "Lucrăm din greu. Hai să o facem. Este imposibil să ne oprim", referindu-se la spectacolul de dans francez. Anume la tragerile la sorți s-a rănit, scrie portalul TMZ.






Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) 17 Окт 2018 в 12:25 PDT

În ultimul timp, Pamela Anderson a fost în centrul discuțiilor din cauza pretinsei ei despărțiri de micul său prieten-fotbalist Adil Rami. Răspunzând revistelor care au răspândit zvonuri despre relația sa cu Pamela, fotbalistul francez Adil Rami a declarat, într-un interviu acordat ziarului L'Equipe, că a depus o plângere. El a descris-o pe actrița americano-canadiană ca fiind "fantastică".

Fluxul de știri
0