Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

La Moscova are loc întrevederea dintre Patrușev și Bolton

© Sputnik / Vladimir Vyatkin / Accesați arhiva multimediaLe Kremlin de Moscou et le drapeau russe
Le Kremlin de Moscou et le drapeau russe - Sputnik Moldova
Abonare
Patrușev și Bolton vor discuta probleme actuale ale relațiilor bilaterale ruso-americane.

CHIȘINĂU, 22 oct – Sputnik. La Moscova are loc luni întrevederea dintre secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Nicolai Patruşev, și consilierul președintelui SUA pentru securitatea națională, John Bolton, informează RIA Novosti.

„La Moscova a demarat întâlnirea dintre Nicolai Patrușev și John Bolton”, a informat purtătorul de cuvânt al administrației Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Evgheni Anoșin.

RSD-10 Pioneer missile system - Sputnik Moldova
Rusia
Moscova, despre ieşirea SUA din Tratatul INF: Un pas foarte periculos

Se prevede că Patrușev și Bolton vor discuta probleme actuale ale relațiilor bilaterale ruso-americane.

Partea rusă își propune să obțină de la Bolton explicații cu privire la pașii ulteriori ai SUA în cadrul acordului privind rachetele cu rază medie și mică de acțiune. Anterior, Trump anunțase intențiile SUA de a părăsi acest acord.

Pe parcursul vizitei sale la Moscova, Bolton va avea o întrevedere cu președintele Rusiei, Vladimir Putin. Totodată, înainte de discuțiile cu Patrușev, Bolton se va întâlni cu ministrul de Externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov.

Fluxul de știri
0