Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Explozia din Kerci: Igor Dodon a transmis condoleanțe rudelor celor morți în Kerci

© Sputnik / Miroslav RotariIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Explozia produsă ieri la colegiul din Kerci, Crimeea, a fost calificată drept ucidere în masă.

CHIȘINĂU, 18 oct — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a transmis un mesaj prin care a exprimat condoleanțe familiilor victimelor tragediei din Kerci.

Atentatul din Kerci - Sputnik Moldova
Rusia
Au fost publicate imagini cu ucigașul din Kerci

„Exprim sincere condoleanţe familiilor victimelor tragediei cumplite din oraşul Kerci. Doresc însănătoşire cît mai grabnică celor care au avut de suferit. Spre regret, astfel de tragedii nu au nici frontiere, nici naţionalitate. Din păcate, astăzi nimeni în lume nu este protejat de astfel de acte de violenţă absurde şi barbare. În context, menţionez că toate eforturile la nivel internaţional, regional şi naţional trebuie să fie orientate spre prevenirea cazurilor de acest gen", a scris Igor Dodon pe pagina sa oficială de Facebook.

Amintim că ieri s-a produs o explozie în cantina unei instituției de învățământ din Kerci, situată pe strada Voikov, nr.1.

Potrivit autorităților din Crimeea, 20 de persoane și-au pierdut viața, iar circa 50 au fost rănite. Explozia produsă la colegiul din Kerci, Crimeea, a fost calificată drept un atac terorist.

Suspectul în cazul atentatului terorist s-a sinucis, a declarat la postul de televiziune Rossia 24 președintele Republicii Autonome Crimeea, Serghei Aksionov.

Fluxul de știri
0