Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Atenție, șoferi: Primăria anunță sistarea circulației pe o stradă din Centrul Capitalei

© Sputnik / Miroslav RotariAmbuteiaj, imagine simbol
Ambuteiaj, imagine simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Autoritățile îi îndeamnă pe șoferi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Chișinău, 18 oct — Sputnik. În perioada 19-26 octombrie urmează a fi sistată circulația transportului rutier pe străzile Serghei Lazo, tronsonul cuprins între străzile Bucureşti – A. Corobceanu. Potrivit Primăriei, decizia a fost luată în legătură cu executarea lucrărilor de instalare a reţelelor inginerești și edilitare.

Transportul public va circula astfel:

ДТП в центре Кишинева - Sputnik Moldova
Societate
Accident grav în centrul Capitalei: Trafic blocat pe bulevardul Ștefan cel Mare - Foto

Linia de microbuz 101 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti şi în continuare pe traseul stabilit.

Linia de microbuz 103 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi şi în continuare pe traseul stabilit.

Linia de microbuz 114 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseul stabilit.

Linia de microbuz 129 – de pe str. Serghei Lazo pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni şi în continuare pe traseul stabilit.

Linia de microbuz 188 – de pe str. Mihai Viteazul pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni şi în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, în perioada 22 octombrie – 25 noiembrie, va fi suspendat traficul rutier pe strada Tighina, tronsonul cuprins între străzile Al. Bernardazzi – Al. Şciusev.

Transportul public va circula conform următorului program:

Linia de autobuz 9 – de pe str. Tighina pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, str. Ismail, str. Al. Bernardazzi, str. Tighina, str. Alexe Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeţ şi în continuare pe traseul stabilit.

Liniile de microbuz 125 şi 191 – de pe str. Bucureşti pe str. Ismail, str. Al. Bernardazzi, str. Tighina, str. Al. Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeţ şi în continuare pe traseele stabilite.

Liniile de microbuz 178 şi 192 – de pe str. Tighina pe str. Bucureşti, str. Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseele stabilite.

Linia de microbuz 190 – de pe str. Tighina pe str. Bucureşti, str. Ismail, str. Al. Bernardazzi, str. Tighina, str. Al. Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeţ şi în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Fluxul de știri
0