Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Copil, la un pas de moarte în timp ce mama lui era cu ochii în smartphone

CC0 / Pixabay / AndyLeungHK / Tren - Imagine Simbol
Tren - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Dependenţa de smartphone poate avea consecințe mult mai grave decât ne imaginăm. Absorbită de ceea ce viziona pe ecranul smartphone-ului ei, o femeie nici nu a observat când copilul ei aproape că ajunsese sub roţile unui tren.

BUCUREŞTI, 18 oct – Sputnik, Doina Crainic. Întorcându-se împreună cu mama ei cu trenul de la Beijing, o fetiță de cinci ani din China a alunecat între vagon și platforma peronului, în timp ce mama ei urmărea absorbită ceva pe ecranul smartphone-ului, informează South China Morning Post

​Captivată de ceea ce viziona pe telefonul mobil, mama nu și-a dat seama imediat de ceea ce s-a întâmplat cu fiica ei. Când a observat în cele din urmă că fetiţa nu mai era acolo, s-a grăbit să îi sară în ajutor.

De asemenea, au intervenit rapid şi angajații de la gară. Ei au reuşit să scoată copilul din locul unde căzuse. După cum relatează presa, fetiţa a fost șocată în urma experienței prin care a trecut, dar în afară de o rănire uşoară la cap, nu a suferit alte traumatisme.

Incidentul trebuie să îi facă pe părinţi mai conştienţi de pericolul pe care îl reprezintă dependenţa sau folosirea excesivă a telefoanelor mobile, când atenţia lor ar trebui să se concentreze mai mult asupra propriilor copii!

Fluxul de știri
0