Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sarcina Ducesei Meghan Markle: Reprezentanții Palatului Kensington vin cu detalii

CC0 / Pixabay / SeppH / Семья
Семья - Sputnik Moldova
Abonare
Anunțul că Ducele și Ducesa de Sussex așteaptă primul copil a stârnit mare vâlvă în Marea Britanie.

CHIȘINĂU, 15 oct — Sputnik. Meghan Markle, Ducesa de Sussex, este însărcinată cu primul copil, a anunțat Palatul Kensington. Ea și Prințul Harry s-au căsătorit în luna mai.

Vestea a fost dată de Palatul Kensington, după ce Meghan și Harry au aterizat pe aeroportul din Sydney, în Australia, pentru a avea o zi de odihnă, înainte de a da startului unui turneu de 16 zile în Australia și Pacificul de Sud.

„Cei doi apreciază susținerea pe care au primit-o de la oamenii din toată lumea în ziua nunții lor, în luna mai, și sunt încântați să împărtășească această veste bună cu publicul", scrie Palatul Kensington.

Ce loc va ocupa copilul în succesiunea la tron

Anunțul că Ducele și Ducesa de Sussex așteaptă primul copil a stârnit mare vâlvă în Marea Britanie. Copilul care se va naște în primăvara anului viitor va schimba ordinea succesiunii la tronul britanic, scrie Digi24.

LIVE: День свадьбы принца Гарри и Меган Маркл - Sputnik Moldova
Video
Nunta prințului Harry cu Meghan Markle

Copilul va fi al 7-lea în succesiunea la tronul Casei Regale, după tatăl său, Prințul Harry, împingându-l pe unchiul lui Harry, Ducele de York, pe locul 8. Însă, copilul nu va primi titlul de "prinț" sau "prințesă". Această regulă poate fi schimbată doar de Regină. În schimb, va primi titlul de Conte de Dumbarton sau Contesa de Mountbatten-Windsor.

Nuntă în familia regală: Bunica și-a dat acordul>>

Meghan Markle şi Prinţul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, deveniţi duci de Sussex, s-au căsătorit la capela St. George de la castelul Windsor pe 19 mai.
Prinţul Harry și Meghan Markle sunt într-o relație din iulie 2016.

O fetiţă de doi ani mânca pe furiş popcorn din punga Prinţului Harry>>

Meghan Markle s-a născut pe 4 august 1981, în Los Angeles și este cunoscută pentru câteva roluri în seriale. Aceasta este la a doua căsătorie, divorțând în 2013 de managerul Trevor Engelson.
Prinţul Harry, născut pe 15 septembrie 1984, este fiul cel mic al prinţului Charles şi al prinţesei Diana, fiind al cincilea în linia de succesiune la tronul britanic, după tatăl lui, fratele mai mare — prinţul William — şi cei doi copii ai acestuia — prinţul George şi prinţesa Charlotte.

Fluxul de știri
0