Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fapta unui polițist din Cahul: Nimeni nu s-a așteptat la asta - Detalii

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din Cahul a încercat să-l mituiască pe un poliţist - ceea ce a urmat însă i-a uimit pe toți.

CHIȘINĂU, 15 oct — Sputnik. Mulți ar putea să rămână uimiți de cazul care s-a întâmplat recent la Cahul. Un bărbat a încercat să-l mituiască cu 500 de euro pe un polițist pentru ca acela să nu divulge infracțiunea pe care a comis-o, însă omul legii l-a denunțat la CNA. Acum bărbatul riscă să stea la răcoare.

Polițiști în curtea Primăriei Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Un tânăr de la Cahul a făcut asta chiar în centrul Capitalei: Vezi ce a urmat

Potrivit declarațiilor polițistului, bărbatul i-ar fi propus 500 de euro pentru ca să tăinuiască informația despre răpirea unei persoane, maltratarea şi amenințarea ei cu moartea.

”Bărbatul a fost prins în momentul tentativei de transmitere a banilor, ulterior acesta recunoscând vina pentru fapta comisă. În urma încheierii unui acord de recunoaştere, acesta a fost eliberat şi acum este cercetat în stare de libertate”, informează CNA printr-un comunicat.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru corupere activă. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 6 ani de închisoare sau o amendă de până la 200 de mii de lei.

Fluxul de știri
0