Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Forțele aerospațiale rusești, dotate cu peste 60 de avioane Su-35 - „coșmar” pentru SUA

© Photo : JSC Sukhoi CompanySu-35
Su-35 - Sputnik Moldova
Abonare
Aleksei Krivoruciko, ministrul adjunct al Apărării din Rusia, a anunțat că unitățile forțelor aerospațiale au primit peste 60 de avioane de luptă Su-35.

BUCUREŞTI, 13 oct — Sputnik, Doina Crainic. Vorbind în cadrul unei întruniri la Centrul de testare Chkalov al ministerului Apărării din Rusia, vicepremierul rus Aleksei Krivoruciko a declarat că peste 60 de avioane de luptă Suhoi Su-35 au fost livrate forțelor aerospațiale ruseşti.

S-400 - Sputnik Moldova
De ce sistemele antiaeriene S-400 rusești sunt solicitate de tot mai multe țări

El a mai spus că testele în cazul acestor avioane vor fi finalizate până la sfârșitul anului 2019. Avioanele sunt testate în prezent.

Principalul avantaj al avioanelor Su-35 de generaţia a patra este faptul că sunt multifuncţionale. Washingtonul consideră că achiziționarea acestor avioane de către China ar fi un „adevărat coșmar" pentru Statele Unite.

Contractul pentru livrarea a 24 de avioane de luptă ruseşti Su-35 către China, în valoare de 2 miliarde de dolari, a fost semnat în 2015.

Armata chineză a primit deja 14 avioane, unul dintre acestea participând deja la manevre în Marea Chinei de Sud, în februarie 2018.

„Acesta e coșmarul nostru". Americanii, despre avionul de luptă rusesc Su-35>>>

Un comentator de la site-ul de știri Business Insider a recunoscut că, în fața unui Suhoi Su-35 rusesc, avionul de luptă american F-22 Raptor, de generaţia a 5-ea, ar fi înfrânt.

Fluxul de știri
0