Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ioana Isac a debutat cu volumul de versuri „Ei confundau librăria cu libertatea”

© Sputnik / Miroslav RotariIoana Isac
Ioana Isac - Sputnik Moldova
Abonare
Ioana Isac a lansat volumul de versuri „Ei confundau librăria cu libertatea". Lansarea a avut loc într-o atmosferă deosebită la Turnul de Apă, care a oferit publicului o imagine panoramică a Chișinăului.
Ioana Isac a debutat cu volumul de versuri „Ei confundau librăria cu libertatea”

Ioana Isac a explicat că titlul „Ei confundau librăria cu libertatea" este un vers dintr-o poezie și nu a fost ales în mod special pentru această carte. Titlul reprezintă o replică post-modernistă pentru generația anilor 80-90 pentru care librăria însemna libertate.

"Mi-am dorit o lansare mai neobișnuită. A fost un eveniment de suflet, iar muzica și poezia s-au îmbinat minunat. Am invitat tineri de la Academia de Arte care au interpretat muzică clasică, iar versurile le-am recitat pe acorduri de pian. La eveniment s-a creat o atmosferă și o conexiune pozitivă între mine și public", susține autoarea.

Ioana Isac a recitat pentru radio Sputnik Moldova poezia "Și-mi rod pământul cu ochii" pe care o puteți asculta în fișierul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0