Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Horoscop: Profesii recomandate în funcție de zodie

© Sputnik / OsmatescoLucia Palii
Lucia Palii - Sputnik Moldova
Abonare
Trăsăturile specifice fiecărei zodii oferă anumite calități și caracteristici care ajută la excelarea într-un anumit domeniu profesional. Invitată în studioul Radio Sputnik Moldova, astrologul Lucia Palii a oferit mai multe detalii despre profesiile care se potrivesc în funcție de zodie.
Horoscop: Profesii recomandate în funcție de zodie

Iată care sunt cele mai potrivite profesii pentru fiecare zodie:

Berbec — pot fi excelenți directori, ofițeri, chirurgi, stomatologi, ingineri, mecanici, polițiști, pompieri, cascadori, sportivi. De asemenea, orice meserie liberală li se potrivește.

Taur — taurii preferă profesiile care oferă un teren sigur, o posibilitate de dezvoltare, cu un viitor previzibil: bancheri, constructori, agenți de bursă, gastronomi, bucătari, grădinari, bijutieri, muzeologi, bibliotecari, arheologi, decoratori, creatori de modă, degustători.

Gemeni — datorită vastei culturi pe care o dețin, prin numeroasele lecturi și interese, gemenii pot deveni buni tipografi, editori, redactori, profesori, traducători. Simt permanent nevoia de a comunica, așa că se potrivesc de minune în: radio, televiziune, jurnalism, comerț.

Rac — li se potrivesc profesiile care le dau ocazia să-și ajute semenii, dar și cele care necesită o memorie foarte bună. Pot fi atrași de istorie și psihologie.

Leu — nativii acestei zodii se vor îndrepta cu prioritate spre domenii care le permit să fie în frunte, să conducă, să strălucească. Pot fi oameni de televiziune, artiști, decoratori, designeri, bijutieri.

Fecioară — cele mai potrivite profesii sunt cele ce necesită gândire clară, spirit analitic și de observație, ordine, disciplină, organizare, atenție îndreptată către detalii. Pot fi excelenți pedagogi, medici, chimiști, ingineri, asistenți medicali.

Balanță — semn justițiar prin definiție, balanța poate alege profesia de avocat/judecător. De asemenea pot face o frumoasă carieră în artă.

Scorpion —  pot fi excelenți detectivi, psihologi, cercetători, oameni de știință. Pot fi și doctori de top, biochimiști sau consilieri. Scorpionii se pot implica cu succes în medicină alternativă, științe oculte și esoterice, nutriție.

Săgetător — Profesii care impun schimbarea mediului, calatorii și risc, inventivitate si hotărâre. Pot fi excelenți juriști, profesori, traineri, actori, judecători, preoți, politicieni, publiciști, filozofi, traducători.

Capricorn — banii și succesul în carieră sau afaceri reprezintă scopul său în viață. Profesiile în domeniul administrativ sunt cele mai potrivite pentru Capricorn.

Vărsător — acești nativi se pot descurca de minune în profesii precum: inginer, informatician electrician, specialist în computere, radio, televiziune sau electronică, jurnalist, caricaturist, artist, regizor de film, psihiatru, sociolog.

Pești — filozofi, artiști, muzicieni, pictori, scriitori, marinari, pescari, hotelieri, actori, artiști de circ și varietăți, producător de evenimente/televiziune.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0