Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vameșii moldoveni, puși pe jar: Vezi ce au descoperit ofițerii echipelor mobile - Foto

Abonare
Serviciul Vamal al Republicii Moldova a acționat ieri în baza unor informații operative, contracarând două tentative de comercializare ilegală a alcoolului.

CHIȘINĂU, 12 oct — Sputnik. Ofițerii Echipelor Mobile ale Serviciului Vamal au prevenit două cazuri de comercializare ilegală a alcoolului etilic, care era adus din regiunea transnistreană prin ocolirea posturilor vamale interne de control.

Icre Roșii - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Societate
Delicatese scumpe, descoperite de vameși în trenul care se îndrepta spre Chișinău

Prima reținere a fost operată în apropiere de localitatea Răzeni, raionul Ialoveni. Acționând în baza unor informații operative, inspectorii echipelor mobile au stopat o unitate de transport în care au depistat mai multe recipiente din plastic, care conțineau un lichid cu miros specific de alcool.

Unitatea de transport a fost escortată la terminalul vamal Cricova, unde au fost identificate 40 de recipiente, care conțineau în total 800 de litri de alcool etilic.

Alți 600 de litri de alcool etilic au fost depistați de echipele mobile ale Serviciului Vamal la intrarea în municipiul Chișinău.

Șoferul de la volanul microbuzului nu a prezentat actele de proveniență, recunoscând că a eludat controlul vamal pentru a nu achita taxele prevăzute de legislația în vigoare.

Vameșii au rămas cu gura căscată când au descoperit asta în valiza unui moldovean — Foto>>>

Loturile au fost reținute pentru continuarea cercetărilor, iar șoferii sunt documentați pentru trafic ilicit cu produse alcoolice.

Fluxul de știri
0