Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Au rămas doar câteva zile: Fiscul avertizează că cine nu reușește, va plăti mai mult

© Sputnik / Evghenii PanasencoBancnote cu nominalul de 50 și 100 lei moldovenești
Bancnote cu nominalul de 50 și 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul Fiscal de Stat avertizează oamenii că au mai rămas zile numărate pentru a achita impozitul pentru bunurile imobiliare.

CHIȘINĂU, 12 oct — Sputnik. Serviciul Fiscal de Stat reamintește că 15 octombrie este termenul limită de achitare a celei de-a doua părți a impozitului pe bunurile imobiliare pentru anul 2018. În acest context, SFS recomandă achitarea impozitului funciar în termenul stabilit de legislație. Pentru fiecare zi de întârziere se aplică o penalitate de 0,0329% pentru o zi. 

Fiscul își schimbă prioritățile — iată ce va face din 1 octombrie>>>

Impozitul pentru bunurile imobiliare se achită în părți egale nu mai târziu de 15 august (primul termen) și 15 octombrie (al doilea termen) al anului curent. Contribuabilii care achită suma integrală a impozitului pentru anul fiscal în curs până la 30 iunie a anului respectiv beneficiază de dreptul la o reducere de 15% a sumei impozitului ce urmează a fi achitat.

 

Fluxul de știri
0