Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Veronica Herța, despre domeniul pentru care are o pasiune aparte

© Sputnik / OsmatescoVeronica Herța
Veronica Herța - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", ex-directorul Societăţii pe Acţiuni "Apă-Canal Chişinău", Veronica Herța, a declarat că este pasionată de predare și pe parcursul mai multor ani își desfășoară activitatea didactică în instituțiile de învățământ din Chișinău.
Veronica Herța, despre domeniul pentru care are o pasiune aparte

Potrivit Veronicăi Herța, în perioada în care deținea funcția de director al întreprinderii "Apă-Canal", reușea și să predea la universitate. Actualmente, Veronica Herța activează în cadrul Colegiului Financiar-Bancar din Chișinău.

"Colegiului Financiar-Bancar este și va rămâne un punct de pornire pentru mulți oameni care doresc să activeze în domeniul afacerilor. Mă bucură faptul că mai există tineri curioși și dornici de carte. Tot ce contează în viață este să lăsăm din urma noastră lucruri frumoase. Dacă am realizat lucruri bune pe unde am trecut, înseamnă că nu s-a muncit în zadar", a menționat Herța.

Mai multe informații aflați din fișierul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0