Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vrei să deschizi o afacere? Vezi cum poți primi bani pentru dezvoltarea unui business

© Sputnik / OsmatescoRoman Ceban
Roman Ceban - Sputnik Moldova
Abonare
Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova (AOAM) oferă noi împrumuturi nerambursabile pentru dezvoltarea afacerilor, pentru a susține tinerii antreprenori din Moldova.
Vrei să deschizi o afacere? Vezi cum poți primi granturi pentru dezvoltarea unui business

Cea de-a patra ediție a concursului este organizată pentru tinerii care doresc să-și deschidă o afacere în țară și se află la început de drum în acest domeniu. În urma interviurilor, vor fi selectate cele mai bune zece planuri de business, iar fiecare împrumut nerambursabil oferit câștigătorilor va avea valoarea de 50.000 de lei, sumă oferită pentru dezvoltarea afacerii, dar și pentru programe de școlarizare.

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", reprezentantul Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova Roman Ceban a declarat că programul de granturi este oferit din finanțarea privată a membrilor asociației.

"Prin acest proiect dorim să-i susținem și să-i încurajăm pe toți cei care doresc să-și deschidă o afacere în țară, prin care să ofere locuri de muncă și să contribuie la dezvoltarea și modernizarea mediului de afaceri. Anual susținem câte zece tineri care doresc să se lanseze în afaceri. Suntem deschiși să oferim sprijin celor care au idei interesante, un plan de afaceri și o viziune cum ar putea utiliza acești bani. Una din condițiile importante este ca afacerea creată să ofere noi locuri de muncă", a relatat Roman Ceban.

Doritorii de a participa la proiect se pot înscrie până în data de 20 octombrie 2018.

Mai multe informații referitor la acest subiect aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

 

Fluxul de știri
0