Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Explozie la un depozit de muniţii din Ucraina. Evacuare în masă (VIDEO)

© Sputnik / Константин Чалабов / Accesați arhiva multimediaExplozie
Explozie - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit declarației Ministerului Apărării din Ucraina, sunt instituite măsuri restrictive în întreaga regiune Cernihiv, după o explozie de proporții la depozitul militar.

CHIȘINĂU, 9 oct — Sputnik. O explozie de proporții s-a produs marți dimineață la un la depozit militar aflat la 176 km est de capitala Ucrainei, a informat sputniknews.com. Potrivit informaţiilor din presa locală, în jurul orei 3:30 ora locală a avut loc o detonare la un mare depozit de muniții din apropierea satelor Druzhba și Avgustovka.

 

 

Armata ucraineană a declanșat, potrivit informaţiilor, o evacuare în masă a întregii zone, iar șeful forțelor armate ale Ucrainei s-a îndreptat la locul incidentului.

Este determinată amploarea exploziei, în timp ce toate serviciile de resort și autoritățile locale au fost notificate cu promptitudine, potrivit Ministerului.

"Oamenii sunt evacuați. Au fost activate celule de criză pentru intervenții de urgență", se arată în declarație.

Potrivit Serviciului de urgență al statului ucrainean, spațiul aerian a fost închis în raza a 20 km de la depozitul militar. Aproximativ 10 mii de localnici ar fi fost evacuaţi.

Fluxul de știri
0