Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Demisie de prim rang în SUA!

© REUTERS / Joshua RobertsUS President Donald Trump speaks during a meeting Republican Congressional leaders about tax reform at the White House in Washington, US, September 5, 2017.
US President Donald Trump speaks during a meeting Republican Congressional leaders about tax reform at the White House in Washington, US, September 5, 2017. - Sputnik Moldova
Abonare
Deep State-ul american pierde una dintre cele mai vehemente voci, o personalitate care s-a remarcat prin discursuri și intervenții vehemente la adresa Rusiei și Chinei

BUCUREȘTI, 9 oct, Sputnik, Evan Răutu. Este una dintre cele mai puternice și vehemente voci ale diplomației voci — dar acum puțin timp a luat o decizie surprinzătoare: demisia.

Nikki Haley, cunoscuta ambasadoare a Statelor Unite la Naţiunile Unite, a demisionat.  Preşedintele Donald Trump a acceptat demisia ți a publicat un anunț pe Twitter: 

"Un anunț important alături de prietena mea. Ambasadoarea Nikki Haley în Biroul Oval la 10:30 AM (17.30, ora Bucureștiului)"

Între Nikki Haley și președintele Trump au existat de  multe ori neînțelegeri, dar acestea nu s-au manifestat în public. Dimpotrivă, într-un interviu din septembrie, Haley mărturisea că nu e totdeauna de acord cu președintele "dar atunci îi telefonez sau mă întâlnesc cu el" a spus HAley, subliniind că este "calea corectă de rezolvare a problemelor".

Haley s-a remarcat prin intervenții virulente la adresa Rusiei și Chinei, fiind unul dintre exponenții politicii agresive a Deep State-ului american, a tendințelor de forță ale politicii SUA.

Fluxul de știri
0