Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident cumplit la Florești: Automobil făcut bucăți, un tânăr a decedat pe loc - Foto

Abonare
Un grav accident de circulație a avut loc în această noapte, la ora 01:00, în apropierea satului Izvoare, raionul Florești. Imaginile de la locul accidentului vă pot afecta emoțional.

CHIȘINĂU, 9 oct — Sputnik. Un tânăr a decedat în această noapte în urma unui accident rutier produs din cauza vitezei excesive. Imaginile de la locul sunt groaznice și arată cât de puternic a fost impactul.

Авария в Кишиневе дтп accident rutier - Sputnik Moldova
Societate
Accident îngrozitor în Orhei: Asfaltul roșu de sânge, un mort și mai mulți răniți - Foto

Potrivit Inspectoratului de Patrulare, teribilul accident a avut loc în jurul orei 01:00, în apropierea satului Izvoare, raionul Florești.

Șoferul automobilului VW Golf, un băiat de 24 de ani, se deplasa cu viteză excesivă, a pierdut controlul volanului, iar automobilul a derapat de pe carosabil și s-a izbit violent într-un pilon electric.

În urma impactului, un tânăr de 22 de ani a decedat, iar șoferul și alții doi pasageri în vârstă de 19 și 23 de ani, au ajuns la spital cu multiple fracturi.

Inspectoratul Național de Patrulare subliniază că în fiecare zi circa 500 de șoferi sunt depistați de ofițerii de patrulare conducând cu viteză excesivă. Acești conducători auto care depășesc limita de viteză au produs pe parcursul a 8 luni ale anului 2018 peste 600 de accidente rutiere, în urma cărora 110 persoane au decedat, iar altele 735 au primit diferite traumatisme.

Fluxul de știri
0