Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Actorul magician care reușește să stârnească zâmbetul spectatorilor

© Photo : Facebook / Octavian RughinăOctavian Rughină
Octavian Rughină - Sputnik Moldova
Abonare
Octavian Rughină a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău. Meseria de actor a început-o la Teatrul Municipal de Păpuși „Guguţă", iar de zece ani a trecut treptat și la trucurile de magie.
Actorul magician care reușește să stârnească zâmbetul spectatorilor

Invitat în studioul radio Sputnik Moldova, Octavian Rughină a relatat cum îi reușește să îmbine actoria și magia.

"Un magician bun trebuie să fie și un artist bun. Acesta trebuie să aibă expresivitate, ținută, stil, caracter, dorință, imaginație și multă energie. Magia este interesantă atât pentru copii, cât și pentru maturi. Nu-mi place să mă identific ca magician, pentru că pentru mine a fi magician este un rang care trebuie recunoscut atât de spectator cât și de maeștrii iluzionismului", a povestit invitatul.

Octavian Rughină spune că se orientează la magia comică. Zâmbetele spectatorilor și aplauzele lor sunt cele mai valoroase. Totodată, actorul a menționat că a învățat trucurile magice de sine stătător, iar cu timpul a acumulat mai multă experiență și a avansat în domeniu.

"Uneori pentru a înțelege cum se realizează un truc magic am nevoie să-l însușesc aproape o lună. Totuși mă bucur că publicul apreciază munca mea și în special copiii, care cred în minuni și în magie", a adăugat actorul.

Mai multe informații aflați din interviul realizat cu Octavian Rughină accesând fișierul audio.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0