Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fundația "Din Suflet" își asumă cheltuielile pentru înmormântarea victimelor exploziei

© Photo : Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAIРабота спасателей на месте взрыва в многоэтажке в Кишиневе
Работа спасателей на месте взрыва в многоэтажке в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
Fundația Primei Doamne "Din Suflet" va suporta cheltuielile pentru înmormântarea persoanelor care au murit în urma exploziei din sectorul Râșcani al Capitalei.

CHIȘINĂU, 8 oct — Sputnik. Toate cheltuielile pentru înmormântarea celor patru persoane care au sfârșit în urma exploziei din sectorul Râșcani al Capitalei vor fi acoperite de fundația Galinei Dodon "Din Suflet". Despre aceasta a comunicat șeful statului, Igor Dodon, pe pagina sa oficială de Facebook. 

Взрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев - Sputnik Moldova
Societate
Explozie în Chișinău: Salvatorii au mai scos o femeie decedată de sub dărâmături

"Am discutat cu personale apropiate celor care au avut de suferit în urma deflagrației din sectorul Râșcani al Capitalei. Fundația de binefacere a Primei Doamne "Din Suflet" a decis să acopere cheltuielile suportate de aceștia, inclusiv integral cele pentru serviciile funerare", a scris Igor Dodon pe Facebook.

Amintim că moartea a patru persoane a fost confirmată de salvatori în urma deflagrației care s-a produs sâmbătă seară într-un boc din sectorul Râșcani al Capitalei. Este vorba de o femeie de 30 de ani, fiul ei de 4 ani, un bărbat de 77 de ani și soția acestuia. Alte opt persoane au fost rănite în urma exploziei în blocul cu 20 de etaje. Deflagrația a fost atât de puternică încât încât a distrus trei apartamente. 

Fluxul de știri
0