Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Printre persoanele decedate în urma exploziei din Chișinău sunt doi cetățeni străini

© Photo : Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAIРабота спасателей на месте взрыва в многоэтажке в Кишиневе
Работа спасателей на месте взрыва в многоэтажке в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit presei străine, printre cei decedați în urma deflagrației din sectorul Râșcani sunt și două persoane străine, cetățeni ai Israelului.

CHIȘINĂU, 8 oct – Sputnik. Printre cele patru victime ale exploziei de sâmbătă seara dintr-un apartament situat pe o stradă din sectorul Râșcani al Capitalei sunt și doi cetățeni străini. Potrivit RIA Novosti este vorba despre doi cetățeni israelieni. 

Salvatorii au extras corpurile neînsuflețite a trei persoane - Sputnik Moldova
Video
Explozia din Chișinău: Momentul în care de sub dărâmături este scos un cadavru

Agenția face referire la presa israeliană, potrivit căreia printre persoanele decedate sunt și doi cetățeni ai Israelului, care au vârsta trecută de 70 de ani. Corpurile neînsuflețite ale celor doi vor fi repatriate în Israel. Presa din Israel anunță că procedurile de repatriere vor organizate de misiunea diplomatică. 

Sâmbătă seara, în sectorul Râșcani al Capitalei, într-o clădire cu 20 de etaje, situată pe adresa bd. Moscova 11/5, s-a produs o explozie. În urma deflagrației au fost distruse total patru apartamente. 

Salvatorii au scos aseară de sub dărâmături corpurile neînsuflețite ale unei femei de 30 de ani și a copilului ei de 4 anișori. În dimineața zilei de luni, salvatorii au mai scos o femeie în vârstă, care s-a dovedit a fi soția bărbatului de 77 de ani, care a decedat sâmbătă seara la spital.

Salvatorii au anunțat și o versiune preliminară a exploziei de sâmbătă seara. Potrivit acestora, explozia s-ar fi produs din cauza scurgerilor de gaze dintr-o butelie instalată ilegal într-un apartament de la etajul 16.

Fluxul de știri
0