Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Acte de identitate gratuite pentru sinistrați: Iată cum le pot obține

© Sputnik / OsmatescoВзрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев
Взрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Agenția Servicii Publice va elibera gratuit actele de identitate ale persoanelor care au avut de suferit în urma exploziei din sectorul Râșcani al Capitalei.

CHIȘINĂU, 8 oct — Sputnik. Acte de identitate gratuite pentru victimele exploziei din sectorul Râșcani al Capitală. Agenția Servicii Publice va elibera în regim de urgență acte de identitate ale victimelor exploziei. Sinistrații se pot adresa la reprezentantul ASP care se află la locul tragediei sau la oficiul Agenției de pe strada Aleksandr Pușkin 42, intrarea de pe strada Alexandru cel Bun, birourile 102 și 113.

Oleg Cernei - Sputnik Moldova
Cernei: Mii de apartamente dispun de butelii de gaz și prezintă pericol de explozie

De asemenea, dacă vor fi solicitări din partea persoanelor care nu se pot deplasa, Agenția Servicii Publice va trimite la adresa indicată Oficiul mobil de documentare. Menționăm că până la această oră două persoane au depus cereri pentru eliberarea actelor de identitate. Este vorba despre sora femeii internate în secția reanimare, care a solicitat buletin de identitate pentru victimă și certificat de naștere pentru copilul acesteia. Un alt bărbat, apartamentul căruia a fost distrus de explozie, a solicitat buletin de identitate.

Fluxul de știri
0