Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Durere imensă: Mesaj sfâşietor pentru femeia care a murit în urma exploziei de aseară

© SputnikВзрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев
Взрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев - Sputnik Moldova
Abonare
Femeia care şi-a pierdut viaţa în urma exploziei din sectorul Râşcani al Capitalei, împreună cu copilul său de patru ani, era profesoară universitară.

CHIŞINĂU, 7 oct — Sputnik. Colegii femeii care a murit sub dărâmături în urma teribilei deflagraţii care s-a produs sâmbătă noaptea într-un bloc din bulevardul Moscovei, 11 au postat un mesaj plin de durere pe o reţea de socializare.

Взрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев - Sputnik Moldova
Societate
Ajutați-l pe bărbatul care și-a pierdut copilul și soția în explozia din sectorul Râșcani

Femeia se numea Olga Dolgova şi a fost strivită de dărâmături împreună cu fiul său de doar patru ani.

Ea preda la Universitatea Pedagogică „Ion Creangă", Catedra Limbă și comunicare exprimă.

„Tragica explozie de pe bulevardul Moscovei i-a luat de printre noi pe fosta noastră studentă și colegă, Olga Dolgova, și pe copilul ei de 4 anișori. Vestea cumplită ne-a sfâșiat inimile. Prea dur. Mult prea devreme a plecat printre îngeri. Catedra Limbă și comunicare exprimă sincere condoleanțe rudelor, prietenilor și tuturor celor care i-au cunoscut. Lumină lină să aveţi în împărăția cerurilor", au scris colegii femeiii.

Tatăl copilului și soțul femeii decedate este camerunez. Ieri noaptea, mai mulți martori au relatat imediat după explozie că un bărbat de culoare își caută cu disperare familia și nu o poate găsi. Până la urmă salvatorii au constatat că cele două cadavre depistate sub dărâmături sunt anume băiatul și soția camerunezului.

© Photo : FacebookFemeia şi copilul care au murit sub dărâmături
Появились фото в соцсетях предполагаемых погибших - Sputnik Moldova
Femeia şi copilul care au murit sub dărâmături

În urma exploziei din bulevardul Moscovei şi-au pierdut viaţa în total trei persoane, două au murit sub dărâmături iar unul dintre răniţi a decedat mai târziu la spital.

Fluxul de știri
0