Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mesajul lui Andrian Candu după explozia din sectorul Râșcani din Capitală

© Sputnik / Miroslav RotariАндриан Канду
Андриан Канду - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Legislativului a transmis un mesaj pentru cei care au avut de suferit în urma exploziei care s-a produs în această noapte într-un bloc de pe bulevardul Moscovei din Chișinău.

CHIȘINĂU, 7 oct — Sputnik. Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a transmis un mesaj tuturor celor care au avut de suferit în urma exploziei din sectorul Râșcani al Capitalei.

"Suntem alături de cei care au avut de suferit în urma exploziei de pe bulevardul Moscovei. Mulțumesc oamenilor care s-au implicat imediat pentru a ajuta victimele", a scris Candu pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că în urma exploziei care s-a produs în blocul de pe bulevardul Moscovei 11 din Capitală trei persoane au decedat, iar alte cinci au fost rănite. Printre răniți se află și un salvator.

Persoanele evacuate au fost găzduite la Spitalul Sfânta Treime din Capitală, în timp ce o parte dintre locuitorii blocului afectat de explozie au instalat corturi în curtea casei.

Şeful Inspectoratului General Situaţii de Urgenţă, Mihail Harabagiu, a menţionat că explozia a afectat apartamentele de la etajele 14-18 din scara şase a blocului. Oamenii au fost evacuaţi.

Fluxul de știri
0