Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Construcția unei mansarde cu probleme va fi dusă la bun sfârșit, dar ce va fi cu blocul

© Sputnik / Николай КостыркинДом с мансардой
Дом с мансардой - Sputnik Moldova
Abonare
Reporterul Sputnik a reușit să obțină un răspuns concret de la persoanele responsabile de construcția mansardei pe acoperișul unui bloc din Chișinău.

CHIȘINĂU, 7 oct — Sputnik. Mansarda de pe casa din strada Minsk, 49/2 va fi terminată în timp de o lună, astfel că există șansa ca locatarii să nu aibă probleme la iarnă.

Anterior, Sputnik a scris că, din cauza lucrărilor neterminate la mansardă, peretele din scara unui bloc s-a îmbibat cu apă în așa măsură, încât riscă să se dărâme în orice moment.

Ulterior, a apărut informația că de proiectul construcției mansardei la acest bloc, dar și la altele, se ocupă firma „Alef-Imobil SRL", cace de mai mulți ani are probleme cu cumpărătorii de apartamente care au fost înșelați.

Mansarde (poză simbol) - Sputnik Moldova
Societate
Locuitorii Capitalei, în pericol: Mai multe mansarde se află în stare deplorabilă

Acum însă reprezentantul „Alef-Imobil SRL", Ina Barcari, noul administrator autorizat al companiei, a comunicat printr-o scrisoare oficială pentru Sputnik că, până la sfârșitul lunii octombrie 2018, mansarda va fi dusă la bun sfârșit, fiind identificate deja resursele financiare necesare pentru demararea lucrărilor.

"Au fost admise tergiversări la finalizarea construcției date din motiv că nu existau mijloace financiare, iar actele necesare demarării construcției au fost ridicate de către Procuratura Anticorupție în cadrul unui dosar penal inițiat în privința persoanelor culpabile de prejudicierea locatarilor care au încheiat contract de investiții cu debitorul SRL „Alef-Imobil". a explicat Barcari.

Ce-i drept, autorul scrisorii nu a precizat dacă va fi restaurată și scara unde pereții au ajuns într-o stare deplorabilă anume din cauza că lucrările de construcție a mansardei nu au fost încheiate la timp.

© SputnikОтвет администратора Alef-Imobil
Ответ администратора Alef-Imobil - Sputnik Moldova
Ответ администратора Alef-Imobil
Fluxul de știri
0