Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Unde au înnoptat locuitorii blocului afectat de explozie din sectorul Râșcani

© SputnikВзрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев
Взрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев - Sputnik Moldova
Abonare
Victimele și cei evacuați din blocul afectat de explozia care sa produs în această noapte în sectorul Râșcani, au fost cazați temporar la spitalul Sfânta Treime din Capitală, iar cei care au refuzat cazarea au instalat corturi în curte casei, anunță de la fața locului reporterii Sputnik.

CHIȘINĂU, 7 oct — Sputnik. Victimele și toți cei care au fost evacuați din blocul de pe bulevardul Moscovei 11 în urma exploziei au fost cazați temporar în incinta Spitalului Sfânta Treime din Capitală. Anunțul a fost făcut de către viceprimarul Nistor Grozavu,

”La spital activează persoanele de serviciu, iar toți cei care au fost direcționați acolo le este oferit ceai. Spitalul dispune de toate cele necesare pentru ca oamenii să fie găzduiți atâta timp cât va fi necesar. Potrivit datelor preliminare, blocul nu a fost afectat foarte tare și va putea fi restabilit”, a subliniat el.

Potrivit șefului Inspectoratului de Poliție, Alexandru Pînzari, psihologii acordă asistența necesară celor care au avut de suferit. El a mai subliniat că printre cei care au fost găzduiți temporar la Spital se află și o persoană cu necesități speciale.

© Sputnik / Miroslav RotariCentrul de plasament amenajat pentru victimile exploziei din sectorul Râșcani
Centrul de plasament amenajat pentru victimile exploziei din sectorul Râșcani - Sputnik Moldova
Centrul de plasament amenajat pentru victimile exploziei din sectorul Râșcani

 

Mai mulți voluntari au venit pentru a aduce mâncare, ceai și plapume.

Fluxul de știri
0