Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Numărul victimelor exploziei din sectorul Râşcani este în creștere

© Sputnik / OsmatescoВзрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев
Взрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев - Sputnik Moldova
Abonare
Una dintre persoanele rănite în urma exploziei din sectorul Râşcani din Chişinău a decedat la spital. Informaţia a fost confirmată pentru reporterul Sputnik de către Viceprimarul Nistor Grozavu.

CHIŞINĂU, 7 oct — Sputnik. În urma teribilei explozii care s-a produs sâmbătă noaptea într-un bloc situat în Bulevardul Moscovei, 11, două persoane au murit pe loc, iar una a decedat ulterior la spital.

Взрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев - Sputnik Moldova
Societate
Nistor Gozavu: Toți sinistrații vor fi evacuați - Video

Informaţia a fost precizată în cadrul şedinţei care a avut loc la Pretura Râşcani, comunică reporterul Sputnik.

O mamă şi copilul ei au murit sub dărâmături. Una dintre cele şase peroane rănite a decedat ulterior la spital din cauza traumatismelor grave. Printre răniți se află și un salvator.

Şeful Inspectoratului General Situaţii de Urgenţă, Mihail Harabagiu, a menţionat în cadrul şedinţei că explozia a afectat apartamentele de la etajele 14-18 din scara şase a blocului. Oamenii au fost evacuaţi.

© Sputnik / OsmatescoExplozie la etajul 16 al unui bloc din Chișinău
Взрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев - Sputnik Moldova
Explozie la etajul 16 al unui bloc din Chișinău

 

Locatarii din apartamentele afectate au mers pe la rude, iar cei are nu au procedat astfel — 15 persoane — au fost cazați la Spitalul Sfânta Treime din strada Alecu Russo din Capitală.

Fluxul de știri
0