Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Martorii exploziei din Râșcani: Sunt morți, a explodat un combustibil - Video

© SputnikВзрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев
Взрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев - Sputnik Moldova
Abonare
Veste tristă: martorii exploziei care a avut loc în această noapte, într-un apartament din Capitală, aflat la etajul 16, din sectorul Râșcani, bulevardul Moscovei 11, afirmă că aceasta at fi făcut victime.

CHIȘINĂU, 6 oct — Sputnik. Corespondenții Sputnik Moldova, care au ajuns la fața locului în 10 minute după deflagrație, au discutat cu martorii exploziei din bulevardul Moscovei 11, care afirmă că explozia ar f produs victime. Informația nu este însă confirmată, cel puțin deocamdată, de autorități.

Potrivit relatărilor de l fața locului a corespondenților Sputnik Moldova deocamdată nu este clar ce a provocat o explozie atât de devastatoare încât a dus la distrugerea a trei etaje din blocul locativ.

© SputnikВзрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев
Взрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев - Sputnik Moldova
Взрыв в квартире на 16 этаже, Кишинев

Oamenii afirmă că nu a explodat o butelie de gaz, ci ceva mult mai puternic. Unii afirmă că ar putea fi vorba de o scurgere din rețeaua da gaze naturale care a provocat această deflagrație teribilă.

 
A fost rănit și un salvator. 
 
Fluxul de știri
0