Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Reîncepe epopeea bradului: Iată cu ce propunere a venit administrația Primăriei Capitalei

© SputnikРождественская ель Кишинев 2017
Рождественская ель Кишинев 2017 - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii din țara noastră vor putea să decidă ce fel de brad să fie instalat în Piața Marii Adunări Naționale în acest an.

CHIȘINĂU, 5 oct — Sputnik. Autoritățile municipale au decis să realizeze un sondaj pe Facebook prin care să întrebe cetățenii ce fel de brad ar trebui să fie instalat în acest an de sărbătorile de iarnă — natural sau artificial. 

Рождественская ель Кишинев 2017 - Sputnik Moldova
Societate
(VIDEO) Operativitate nemaipomenită în Moldova: Un nou brad a fost adus în PMAN

Pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Capitalei au votat deja peste 700 de oameni. 12 la sută dintre aceștia își doresc ca în Piața Marii Adunări Naționale, de sărbătorile de iarnă, să fie instalat un brad natural, iar 88 la sută — artificial.

Omenii vor putea vota până în data de 15 octombrie. Cetățenii sunt invitați să răspundă la următoarea întrebare: „De care brad să fie instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale de sărbătorile de iarnă — brad natural sau brad artificial".

De asemenea, locuitorii municipiului Chişinău îşi pot expune opinia la acest subiect, la adresa de e-mail: primaria@pmc.md, la fel, până pe data de 15 octombrie 2018. În funcție de rezultatul sondajului de opinie, dar şi a propunerilor formulate de cetățeni, va fi luată o decizie finală. Pomul de Crăciun din Piaţa Marii Adunări Naţionale va fi inaugurat în data de 1 decembrie 2018.

 

Fluxul de știri
0