Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Rusia și India sunt legate prin relații puternice de prietenie

© Sputnik / Михаил Метцель / ТАСС / POOL / Trecere la banca de fotografiiVizita oficială a lui Vladimir Putin în India
Vizita oficială a lui Vladimir Putin în India - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Purtătorul de cuvânt al președinției ruse, Dmitri Peskov, a confirmat telefonic pentru Sputnik că Vladimir Putin și Narendra Modi au semnat vineri un contract pentru livrarea sistemelor de apărare aeriană S-400, în marja vizitei președintelui rus la New Delhi.

CHIȘINĂU, 5 oct — Sputnik. Rusia și India au relații puternice de prietenie, a declarat vineri președintele rus Vladimir Putin.

"Suntem fericiți și chiar încântați să venim în India pentru că știm că aici ne aflăm într-un mediu de prietenie sinceră și cooperare de afaceri. Guvernul și popoarele noastre sunt de mult timp legate prin relații puternice de prietenie, respect reciproc și simpatie", a afirmat Putin la în New Delhi, după discuțiile purtate cu omologul său Narenda Modi.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președinției ruse, a confirmat telefonic pentru Sputnik că Vladimir Putin și Narendra Modi au semnat vineri un contract pentru livrarea sistemelor de apărare aeriană S-400, în marja vizita președintelui rus la New Delhi.

© Sputnik / Михаил Климентьев / Trecere la banca de fotografiiОфициальный визит президента РФ В. Путина в Индию. День второй
Официальный визит президента РФ В. Путина в Индию. День второй - Sputnik Moldova
Официальный визит президента РФ В. Путина в Индию. День второй

 

 

Fluxul de știri
0