Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce le-a urat Mitropolitul Vladimir învățătorilor din Moldova

© Sputnik / Мирослав Ротарькафедральный собор
кафедральный собор - Sputnik Moldova
Abonare
Cu prilejul Zilei Învățătorului, Mitropolitul Vladimir le-a transmis un mesaj de felicitare tuturor pedagogilor din țară.

CHIȘINĂU, 5 oct — Sputnik. Mitropolitul Vladimir a transmis un mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Profesionale a Lucrătorului din Învățământ, informează mitropolia.md.

”Biserica și şcoala conlucrează de secole în vederea realizării unei educaţii integrale, ştiinţifice şi spirituale, profesionale şi morale, în special pentru creşterea copiilor şi a tinerilor noştri în dreapta credinţă, în iubire de aproapele şi în sfinţenie. Dumneavoastră sunteți cei care în cadrul orelor promovați valorile creștine, fapt pentru care vă suntem profund recunoscători, este menționat în mesajul Mitropolitului Vladimir.

Bucuria de a fi profesor. Interviu cu Alina Trofim>>>

Ierarhul le-a urat pedagogilor multă ”sănătate, prosperitate, optimism şi noi realizări fructuoase”, subliniind că Biserica Ortodoxă din Moldova va continua să sprijine școala.

”Dumnezeu să Vă Binecuvinteze în în această muncă deosebită”, a spus mitropolitul Vladimir.

Fluxul de știri
0