Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Grav accident rutier, cu implicarea a două autobuze de pasageri - Video

© Photo : МЧС РоссииВ Тверской области более десяти человек погибли в ДТП
В Тверской области более десяти человек погибли в ДТП - Sputnik Moldova
Abonare
Tragedia s-a întâmplat în dimineața acestei zile în regiunea Tver din Rusia - 13 persoane și-au pierdut viața.

CHIȘINĂU, 5 oct — Sputnik. Un tragic accident rutier, cu implicarea a două autobuze de pasageri, a avut loc în dimineața zilei de vineri, în regiunea Tver din Federația Rusă. În urma impactului și-au pierdut viața 13 persoane, informează RIA Novosti.

”Potrivit datelor preliminare, în urma accidentului au avut de suferit 17 persoane, dintre care 13 și-au pierdut viața, iar patru au fost spitalizați”, au anunțat salvatorii.

Accidentul s-a produs în raionul Kalininsk din regiunea Tver, în apropiere de localitatea Nekrasovo. Un autocar care venea din Rjev s-a ciocnit cu un Ford Tranzit care venea din localitatea Starițî.

Procuratura a demarat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului. Autoritățile au anunțat că vor acorda sprijin tuturor familiilor care și-ai pierdut rudele în urma accidentului.

Fluxul de știri
0