Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Moscova ia în calcul îngrijorările Israelului și are un remediu pentru ele

© AP Photo / Sergei GritsPoliția militară rusă la hotarul Platoului Golan
Poliția militară rusă la hotarul Platoului Golan - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Pe Înălțimile Golan, dar și în toată regiunea de la frontiera dintre statul evreu și Siria în prezent este liniște și pace, afirmă diplomația rusă.

CHIȘINĂU, 4 oct — Sputnik. La elaborarea acordului cu privire la zona de dezescaladare din sudul Siriei au fost puse pe cântar și interesele țărilor limitrofe, a declarat pentru RIA Novosti Serghei Verșinin, viceministru de Externe.

Potrivit lui, acum atmosfera din teritoriile siriene adiacente graniței cu statul evreu este calmă. Un exemplu în acest sens sunt și Înălțimile Golan, unde situația o controlează trupele guvernului de la Damasc, poliția militară rusă și forțele ONU de delimitare.

”Este cea mai bună garanție în sensul înlăturării oricăror temeri și îngrijorări, dacă Israelul le are în legătură cu securitatea lui”, a punctat diplomatul.

Fluxul de știri
0