Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accident îngrozitor în Orhei: Asfaltul roșu de sânge, un mort și mai mulți răniți - Foto

© Sputnik / Miroslav RotariАвария в Кишиневе дтп accident rutier
Авария в Кишиневе дтп accident rutier - Sputnik Moldova
Abonare
S-a urcat beat la volan şi și-a ucis prietenul într-un accident teribil, din mașină a rămas doar o grămadă de fiare mutilate.

Chișinău, 4 oct — Sputnik. În această noapte, în jurul orei 03:30, a avut loc un accident rutier în localitatea Furceni din raionul Orhei, transmite Inspectoratul Naționale de Patrulare. Mașina era condusă de un tânăr de 25 de ani, iar pasageri — alții trei prieteni, care se întorceau de la distracții.

Din cauza vitezei excesive și stării de ebrietate avansată a șoferului, acesta a pierdut controlul volanului și a lovit o bordură, ulterior mașina răsturnându-se.

În urma accidentului, un pasager de 21 de ani a decedat la fața locului, iar alții doi, de 19 și 20 de ani, împreună cu șoferul au avut nevoie de îngrijiri medicale. Fiind verificat cu aparatul Drager, s-a stabilit că șoferul avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 1.09 mg/l.

Inspectoratul Național de Patrulare reamintește conducătorilor auto că starea de ebrietate la volan duce la astfel de consecințe, iar în majoritatea cazurilor au de suferit persoane nevinovate.

Fluxul de știri
0