Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un tânăr din Briceni le-a dat bătăi de cap polițiștilor din Capitală

© Sputnik / Miroslav RotariДом
Дом - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr din Briceni a fost reținut de polițiști după ce și-a făcut de cap în orașul Durlești. Fapta sa a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

CHIȘINĂU, 2 oct — Sputnik. Polițiștii din sectorul Buiucani al Capitalei l-au reținut pentru 30 de zile, pe un tânăr de 26 de ani, originar din Briceni, acesta fiind bănuit de comiterea unui furt dintr-un apartament din orașul Durlești.

Proprietarul a alertat poliția după ce a observat că au dispărut mai multe bunuri din locuința sa. 

Potrivit oamenilor legii, suspectul a pătruns în apartament prin spargerea geamului. Acesta a furat un televizor ”Samsung” și bani, cauzându-i un prejudiciu de 10 mii de lei. Acțiunile criminale a individului au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate pe un bloc din vecinătate.

În cadrul audierilor tânărul şi-a recunoscut vinovăţia. Anterior, el a mai fost judecat pentru infracțiuni similare.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru furt și riscă o amendă de la 32 500 la 67 500 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Fluxul de știri
0