Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Intervenție mai puțin obișnuită a salvatorilor: Iată cum au salvat doi copii - Video

© Sputnik / Miroslav Rotariпожарный
пожарный - Sputnik Moldova
Abonare
Doi copii au avut nevoie de ajutorul salvatorilor pentru a scoate de pe degete inele din metal.

CHIȘINĂU, 2 oct — Sputnik. Salvatorii din cadrul Detașamentului Căutare Salvare din municipiul Bălți au fost solicitați pentru a ajuta doi minori aflați în dificultate. Angajații IGSU au intervenit pentru a scoate de pe degetele copiilor inele care s-au blocat pe degete.

Câini de rasă - Sputnik Moldova
Societate
Un câine negru, salvat de la moarte de un câine alb

Prima intervenție a avut loc în municipiul Bălți pentru un băiat în vârstă de 5 ani care în timpul jocului a pus un inel pe deget și nu a reușit să-l scoată. Părinții copilului au alertat serviciile de urgență, iar salvatorii ajunși la fața locului au reușit să scoată de pe deget obiectul incomod.

Un caz similar a avut loc în același oraș din nordul țării, unde pompierii au intervenit pentru a scoate un inel de pe mâna unui băiat de 14 ani. La venirea echipei de intervenție, specialiștii au stabilit că degetul minorului este inflamat, iar obiectul incomod nu poate fi scos. Timp de câteva minute salvatorii au reușit să efectueze intervenția fără ca minorul să aibă de suferit. Potrivit datelor IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii au intervenit în 24 de situații de risc.

Fluxul de știri
0