Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Competiție fără precedent între malul drept și cel stâng al Nistrului

© Sputnik / Miroslav RotariСоревнования спасателей и пожарных
Соревнования спасателей и пожарных - Sputnik Moldova
Abonare
O competiție fără precedent va avea loc pe stadionul Dinamo din Capitală, la care vor participa salvatori din toate regiunile Republicii Moldova, inclusiv și din regiunea transnistreană.

Chișinău, 2 oct — Sputnik. În perioada 3-5 octombrie 2018, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI desfășoară campionatul la sportul aplicativ în memoria salvatorilor și pompierilor căzuți la datorie.

Nouăsprezece echipe de salvatori și pompieri din întreaga țară, inclusiv din stânga Nistrului, vor concura pentru titlul de campioni la următoarele probe a sportului aplicativ: urcarea pe scara de fereastră, deplasarea pistei cu obstacole de 100 de metri, pista de rezistență, ștafeta de 4X 100, desfășurarea de luptă și altele.

Evenimentul va avea loc pe stadionul Clubului Sportiv "Dinamo" de pe strada Sciusev nr.106 A, cu începere de la ora 10:00. La eveniment sunt invitați susținătorii și reprezentanții mass-media.

Fluxul de știri
0