Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Horoscop: Vezi ce prevăd astrele pentru luna octombrie

© Sputnik / OsmatescoLucia Palii
Lucia Palii - Sputnik Moldova
Abonare
Invitată în studioul Radio Sputnik Moldova, astrologul Lucia Palii a menționat că luna octombrie a acestui an este una activă, dinamică și armonioasă. Totodată, octombrie reprezintă o perioadă foarte bună pentru socializare, crearea de relații de prietenie și oportunități minunate de creație.
Horoscop: Vezi ce prevăd astrele pentru luna octombrie

Iată care este prognoza pentru luna octombrie oferită de astrologul Lucia Palii:

Berbec — în prima parte a lunii se accentuează relațiile parteneriale și colaborările în care sunteți implicat sau doriți să vă implicați. Sunt posibile colaborări noi sau cele vechi se vor îmbunătăți substanțial. Sunteți activ, dinamic și aveți dorința de acțiune, mișcare și comunicare.

Taur — începe o perioadă de restricții, de înstrăinări față de un partener de viață și rupturi în colaborări și parteneriate. Veți mai avea colaborări, însă acestea vor presupune multă muncă, răspundere și bani puțini, primiți târziu sau deloc.  O recomandare este să mențineți o dietă strictă pentru a evita problemele de sănătate.

Gemeni — vă așteaptă o perioadă mai dificilă în care veți avea probleme financiare și probleme de socializare. O recomandare este să vă odihniți mai mult și să comunicați cu persoane optimiste care o să vă încarce cu energie. 

Rac — în luna octombrie sunt programate evenimente mici, dar fericite. Se recomandă să vă orientați la oamenii norocoși cu care veți putea crea relații frumoase de prietenie. O atenție deosebită trebuie să-i acordați sănătății. 

Leu — în această lună veți fi foarte sociabili și veți avea parte de realizări frumoase. Este o mare probabilitate să găsiți noi parteneri de afaceri și să încheiați contracte.

Fecioară — veți avea parte de mai multă comunicare la serviciu, de organizarea procesului de muncă și posibilitatea de a câștiga mai mulți bani. 

Balanță — luna octombrie va fi plină de armonie, echilibru, dragoste, pace și socializare. Veți cunoaște cum să ocoliți problemele și să ameliorați orice conflict. Fiți mai precauți la cumpărături. O recomandare este să faceți o economie de bani. 

Scorpion — relaționarea cu ceilalți, îngrijirea atentă a trupului și poate chiar a sufletului vor fi temele principale pentru multă vreme de acum încolo. Financiar va apărea tendința de a cheltui mai mult decât vă puteți permite. În această perioadă, câștigurile și favorurile de la alții vor veni în salturi sau deloc. Practic vor exista restricționări legate de cheltuieli sau investiții. La serviciu sunt în desfășurare etape de muncă mai vechi, care nu au fost parcurse corect și la timp. De aici câștigurile pot întârzia sau pot fi diminuate.

Săgetător — în preajma datei de 9 octombrie se vor accentua relațiile cu prietenii și protectorii. Pot apărea personaje noi și interesante în viață. Urmează o perioadă favorabilă reconfigurării mentale și morale. Este o mare probabilitate să vă îndrăgostiți pe ascuns. 

Capricorn — luna octombrie este perioada realizărilor pe plan profesional. Dragostea va fi un subiect sensibil și va da multe bătăi de cap.

Vărsător — aveți senzația că totul se mișcă înapoi. Sunteți impulsivi și grăbiți. O recomandare este să fiți mai calmi, rezervați și calculați. 

Pești — realizările în dragoste, câștigul de bani și călătoriile vor prelua conducerea în luna octombrie. În același timp, puteți fi apatici sau depresivi. Veți avea nevoie de susținere și încurajare din partea celor din jur.

Mai multe informații despre horoscopul lunii octombrie aflați din fișierul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0