Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Operațiune ca în filme: Contrabandist ucrainean, reținut de polițiștii moldoveni - Video

© Sputnik / Мирослав РотарьТаможенный пункт Кагул-Оанча
Таможенный пункт Кагул-Оанча - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Un cetățean al Ucrainei a fost reținut în timp ce transporta mărfuri de larg consum în lipsa actelor de proveniență.

CHIȘINĂU, 1 oct — Sputnik. Un cetățean al Ucrainei care transporta mărfuri de larg consum în lipsa actelor de proveniență, ar putea fi cercetat penal în Republica Moldova. Acesta a fost stopat în trafic de către polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Sud, pe drumul național ce unește punctul de trecere Vulcănești cu orașul Vulcănești.

Poliția de Frontieră - Râul Prut - Sputnik Moldova
Societate
Poliția de Frontieră, pusă pe jar de doi indivizi: Iată ce făceau pe malul Prutului

În timpul unei operațiuni comune de control, inspectorii Poliției de Frontieră au oprit în trafic un microbuz marfar cu numere de înmatriculare ucrainești. Acesta era condus de către un bărbat în vârstă de 46 ani.

În timpul verificărilor mijlocului de transport, în compartimentul marfar, a fost descoperit un lot de mărfuri pentru care conducătorul auto nu avea acte de posesie sau proveniență.

Acțiunile de investigație au arătat că bunurile transportate au fost procurate din Ucraina și introduse pe cale ilegală în Republica Moldova, încercându-se astfel eschivarea de la taxele vamale de import.

Polițiștii de frontieră au întocmit un proces-verbal, iar în continuare cazul este cercetat în comun cu angajații de la Procuratura UTA Găgăuzia oficiul Vulcănești, unde a fost pornită o cauză penală în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor, persoanelor implicate, destinația mărfurilor reținute și alte detalii relevante.

Fluxul de știri
0