Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Nepotul regelui Mihai s-a căsătorit – nicio rudă de-a sa nu a participat - VIDEO

© Photo : Facebook / Principele NicolaePrincipele Nicolae
Principele Nicolae - Sputnik Moldova
Abonare
După ce s-a încheiat ceremonia religioasă, fostul principe Nicolae, alături de soţia sa, au parcurs drumul spre Cazinoul din Sinaia, unde a avut loc recepţia.

BUCUREŞTI, 1 oct — Sputnik, Georgiana Arsene. Publicul i-a aplaudat ieri pe cei doi în faţa Bisericii „Sf. Ilie". Oamenii au cântat „La mulţi ani!"

Caleaşca în care tinerii miri au parcurs drumul până la Cazinoul din Sinaia, unde a avut loc recepţia, este folosită pentru prima dată.

Proprietarul acesteia, Cristian Iancu, spune că a fost lucrată în Italia, din lemn masiv şi deocamdată este unicat în ţara noastră. Trăsura a fost trasă de doi cai frizieni.

Pe tot drumul până la Sinaia, mulţimea i-a aplaudat. Oamenii au aruncat cu flori, informează mediafax.ro

Şi la Cazinou au fost întâmpinaţi de foarte mulţi oameni. Un bărbat îmbrăcat în port popular i-a oprit şi i-a adresat câteva cuvinte fostului principe Nicolae. Mirii i-au salutat scurt de la balcon pe cei prezenţi.

Cazinoul din Sinaia este o clădire simbol a acestui oraş, fiind construit între anii 1911-1012 după planurile celebrului arhitect Petre Antonescu. În perioada celor două războaie mondiale a fost închis şi interzis 1947 pentru că în ţară au fost interzise jocurile de noroc.

La fericitul eveniment nu a participat nici una dintre rudele nepotului regelui Mihai, fapt anunţat deja de Sputnik.

Atât mătuşa sa, Principesa Margareta, cât şi mama sa, Principesa Elena, au lipsit de la nuntă.

Principesa Margareta este plecată din ţară în aceste zile în Franţa.

Fluxul de știri
0